Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα - Μεγαλη φωτια στον Δημο Βελου-Βοχας \ Τραυματιες στο ... / Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά.

Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα - Μεγαλη φωτια στον Δημο Βελου-Βοχας \ Τραυματιες στο ... / Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά.. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές.

Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Μια συνοπτική παρουσίαση των θλαστικών και νηκτικών όπλων των ελλήνων οπλιτών του αρχαίου κόσμου. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα.

Νέα φωτιά στην περιοχή Μιράκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ...
Νέα φωτιά στην περιοχή Μιράκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ... from media.enikos.gr
Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Η ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας ελλάδας αφιερωμένο στον δία. Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη. Η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή ηράκλεια και λαντζόι καίει σε δασική. Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω του αέρα.

Οι εικόνες που παρουσίασε η ερτ, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το σπίτι του έχει καταστραφεί από τη φωτιά, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Η φωτιά είναι απειλητική προς την κατεύθυνση της αρχαίας ολυμπίας» τονίζει από την πλευρά του ο νεκτάριος φαρμάκης. Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, ανέφερε ότι σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 118 πυρκαγιές. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.

Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι.

Φωτιά και στην Αρχαία Ολυμπία
Φωτιά και στην Αρχαία Ολυμπία from www.newsit.gr
Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Όπως αναφέρει, μάλιστα, μία ημέρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά είχε ολοκληρώσει την ανακαίνιση της κατοικίας, που πλέον έχει υποστεί ολική καταστροφή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού αλφειού. Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο.

Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Οι εικόνες που παρουσίασε η ερτ, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το σπίτι του έχει καταστραφεί από τη φωτιά, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - «ΞΕΦΥΓΕ» Η ΦΩΤΙΑ ...
ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - «ΞΕΦΥΓΕ» Η ΦΩΤΙΑ ... from www.katohika.gr
Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή ηράκλεια και λαντζόι καίει σε δασική. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην.

Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία.

Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Μια συνοπτική παρουσίαση των θλαστικών και νηκτικών όπλων των ελλήνων οπλιτών του αρχαίου κόσμου. Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά. Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code